Pravno obvestilo

www.vremesi.com v nadaljnjem besedilu “portalu” ali jaz. Portal omogoča uporabo storitve in vsebina portalov, ki se urejajo s temi pogoji uporabe. Z uporabo portala, se šteje, da so uporabniki v vsakem trenutku zavedati teh pogojih in da popolnoma razumejo in sprejemajo.

Portal pridržuje pravico ukiniti in spremeniti vsebino in pogoje uporabe, kot tudi spremenite videz in vse podstrani in storitve, ki so sestavni del portala brez predhodnega obvestila. Portal ne odgovarja za morebitno škodo, ki jih te spremembe povzročajo.

S sprejemom teh pogojev uporabe, uporabnik strinja, da bo storitev tega območja vključujejo oglaševanje, obvestila, administratorji in podobna sporočila, da redno obveščajo obiskovalce / uporabnik portala in normalno delovanje vseh storitev in zmogljivosti te spletne strani.

Portal celoti zavrača vso odgovornost na kakršen koli način, ki izhaja iz uporabe portala, ali na kakršen koli način povezana z uporabo iste, kot tudi za dejanja uporabnikov / obiskovalcev uporaba ali zloraba vsebine na spletni strani, za morebitno škodo, ki lahko nastane / obiskovalec ali katera koli tretja stranka, glede uporabe ali zlorabe vsebine spletne strani.

Obveznosti uporabnika pri uporabi portala

Avtorske pravice
Uporabniki spletne strani niso dovoljeni:
-Založništvo, pošiljanje in izmenjavo vsebin, ki krši obstoječe hrvaške in / ali mednarodnih zakonov, vsebino, ki je žaljiv, vulgarnih, pornografskih, grozilnih, rasističnih ali seksističnih in škodljivo na kakršen koli drug način
-Založništvo, pošiljanje in izmenjavo informacij, da obiskovalec ve ali sumi, da so lažni in katerih uporaba bi lahko škodovala drugim uporabnikom
-Prevzemanje identitete druge pravne ali fizične osebe
-Manipulacija informacij z namenom skrivanja vsebine porekla, ki je objavljen oziroma poslan skozi portal
-Založništvo, pošiljanje in izmenjavo vsebin, ki so avtorsko zaščitene
-Založništvo, pošiljanje in izmenjavo nezaželenih vsebin uporabnikom brez njihovega soglasja ali zahteve
-Se zavedajo, pošta, prenos in izmenjavo vsebin, ki vsebuje viruse ali podobne računalniške datoteke ali programe, izdelane za uničenje ali omejevanje delovanje vseh programske in / ali strojne opreme in telekomunikacijske opreme
-Uporaba portala na kakršen koli način za pošiljanje ali spodbujajo širjenje nepovabljenih komercialnih sporočil (aka spam)
-Zbiranje, skladiščenje in razkritje osebnih podatkov in drugih obiskovalcev uporabniki portala

Vsebina na spletni strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Listine, podatki in informacije, objavljeni na portalu, se ne sme reproducirati, distribuirati ali na kakršen koli način, ki se uporablja za komercialne namene, brez izrecnega soglasja portala ali na kakršen koli način, ki lahko povzročijo škodo na portalu ali tretji osebi. Listine, podatki in informacije, objavljeni na portalu se lahko uporablja samo za individualne potrebe uporabnikov in na lastno odgovornost, pod pogojem, da vse avtorske in lastniške pravice in pravice tretjih oseb.

Zasebnosti in zaupnosti
Portal zavezuje, da spoštujejo anonimnost in zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev. Portal lahko zbira osebne podatke uporabnikov / obiskovalcev le z njihovo privolitvijo. Te podatke bomo uporabili za obveščanje uporabnika boljši vpogled in razumevanje potreb in zahtev uporabnikov in razvijati najboljšo kakovost storitev.

Povezave do drugih spletnih strani in uporabniško ustvarjene vsebine
Portal vsebuje dokumente, podatke in informacije, kakor tudi povezave do drugih spletnih strani, ki jih tretje osebe (povezave), ki bo, če je le mogoče, se označijo kot taka ustvarjena. Portal nima nadzora nad teh dokumentov, podatkov, informacij ali drugih spletnih straneh in v celoti zavrača vso odgovornost v zvezi z vsebino na spletnih straneh tretjih oseb ustvarili. Portal ne odgovarja za vsebino spletne strani lastnika, niti za kakršno koli škodo, ki jo oglaševanje na portalu povzročil. Poslovni odnos med oglaševalci in uporabniki spletne strani in se izvaja zgolj na podlagi dogovora oglaševalce in uporabnike poslovnih in vremesi.com portala ne odgovarja za morebitno škodo, ki izhaja iz takšnih poslovnih odnosov. Portal ne nadzoruje vsebine, ki jih uporabniki osnovni in ne more jamčiti za točnost, izvor ali kakovost take Vsebine. Če je očitno, da so vse vsebine krši pravne predpise portala ali škodo ugledu kot so mediji in portala si pridržuje pravico, da odstrani take vsebine iz iste brez predhodnega obvestila. Portal ne bo na noben način odgovorni za vsebino ali izgubo ali poškodovanje vsebine, ki je ustvarjena z uporabo portala. Portal pridržuje pravico do objave ali vsebin, ki jih uporabniki delijo portal, ki se uporablja za promocijske namene.

Ukinitev in prepoved uporabe storitev
Portal pridržuje pravico, da prekliče ali zavrne uporabo vašega računa in / ali en ali več storitev, za katere je uporabnik registriran, brez predhodnega opozorila in / ali pojasnilo. Portal ne odgovarja za morebitno škodo zaradi odprave uporabniških računov in / ali en ali več storitev, za katere je uporabnik registriran povzročil.

Pogoji prenosa besedil
Prenos informacij iz člankov, objavljenih na portalu je dovoljena le z dodelitvijo. Če je medij, ki prenaša vsebino spletne strani, je prepričan, da dajo link do originalnega besedila, razen če ni drugače dogovorjeno z uredništvom. Če je kateri koli del besedila ali podatke iz članka objavljenega na Portalu posredovati v nasprotju s temi pravili zoper kršitelje se bo začel sodni postopek.

Google Adsense in DoubleClick DART piškotek
Google, kot dobavitelj oglasov, bomo uporabili “piškotke” za prikazovanje oglasov. Prikazovanje Uporaba DART “piškotek” Googlov oglas obiskovalcem omogoča, da temeljijo na uporabi te spletne strani in drugih spletnih straneh, ki ste jih obiskali.

Ali potrebujete DART “piškotke”, prosimo obiščite Google URL http://www.google.com/privacy_ads.html sledenje uporabnikov z mehanizmi piškotka DART so predmet Googlovih pravilnikov o zasebnosti.

Oglasov tretjih oseb ali mreže oglasov lahko uporabite tudi “piškotke” zaslediti uporabnike dejavnosti na tej spletni strani za merjenje učinkovitosti oglaševanja in drugih razlogov, ki bodo določene v lastne zasebnosti in članke iz baze nima dostopa ali nadzora nad temi “piškotki”, ki so lahko uporabljajo tretje stranke oglaševalcev.

Drugi piškotki, ki jih uporablja Google: https://www.google.com/policies/technologies/cookies/